MEER INFO

MEER INFO

PLAYGROUND

Welkom op PLAYGROUND! Dit is mijn muzikale 'speeltuin', een online platform voor producers en drummers.

Meld je nu aan en ontdek de talloze gratis én zeer betaalbare lessen en onderdelen om je vaardigheden als producer of drummer te ontwikkelen. Leer je eigen songs producen of ga aan de slag met doeltreffende oefeningen voor drums. Je vindt er gratis tools, tips & tricks, lessen, video tutorials, sample packs en partituren om te kopen of gratis te downloaden.En dat is niet alles! Op zoek naar professionele feedback, instructies of advies op maat? Reserveer een online afspraak, ik help je graag verder!


PLAYGROUND is nog nieuw en pas online sinds 7 september 2020. Misschien vind je nog niet terug wat je zoekt. Het platform wordt maandelijks aangevuld met nieuwe onderdelen, maar je mag gerust ook een suggestie doen! (Mail naar info@lauthaus.be)

Waar wacht je op? Maak een FREE account aan en ontdek het meteen! Of ga voor meer met een STANDARD of PREMIUM account. Veel plezier in de speeltuin!

Steven.

view less START NU

FEATURESPRODUCER

Vergroot je kennis en vaardigheden als producer! Verbeter je Ableton-producties. Gratis en zeer betaalbare lessen, tools en sounds binnen handbereik!DRUMMER

Speel je drums? Vergroot je kennis en vaardigheden als drummer! Gratis en zeer betaalbare oefeningen, tips & tricks en partituren binnen handbereik!