NIEUWS

12 apr

✔ TRAX FOR THE TRACK #006

De laatste Mautiv single 'Bodacious' is nu ook uit op het verzamelalbum 'Trax for the Track #006' van HOT-Q. Ontdek het volledig album op Spotify, Traxsource, Deezer, Beatport e.a.

view less Luister op Spotify

25 feb

✔ NIEUWE SINGLE STEVEN SOLO

Steven Solo heeft een nieuwe single uit: 'Jump'! De cultuursector staat te springen om terug op het podium te mogen en ook drummer & producer Steven Ribus is er helemaal klaar voor. Naast zijn theatershows stond er ook een festivalshow klaar in 2020, met de titel 'At Play'. Jammer genoeg stak een bekend virus daar een stokje voor. Hopend op een sprong in de goede richting komt hij dus nu met deze nieuwe single, een 'banger' van formaat, begin dus al maar te springen!

view less Luister nu

27 dec

✔ MAUTIV LIVE2k16

Herbeleef op 23 januari 2021 het concert 'Live 2k16' van Mautiv! Met zijn solo project Mautiv combineert Steven Ribus elektronische beats met drums en percussie. Een mix van enerzijds mooie, aanstekelijke melodieën op marimba, vibrafoon en elektronica en anderzijds stevige, strakke beats op akoestische en elektronische drums. Bekijk en beluister deze heruitzending uit 2016 live op VJUWER.TV!

view less Naar VJUWER.TV

15 dec

✔ NIEUWE SINGLE MAUTIV

Nieuwe single 'Bodacious' is nu beschikbaar bij je favoriete muziekdienst! Het is een krachtig instrumentaal nummer met een sterke baslijn en trancy-elementen. In deze rare tijden missen we wat lichamelijkheid, 'Bodacious' heeft dat melancholische gevoel over deze donkere en eenzame tijden, verlangen naar menselijk contact. Luister nu!

view less Stream of download

9 dec

✔ PLAYGROUND 3.0 ONLINE

Na een grote upgrade vorige maand, volgt nu de nieuwe versie van Playground met verschillende toegangsmogelijkheden, nl. een Free, Standard of Premium account. Opnieuw ook een grondige update met nieuwe profielen 'Producer' en 'Drummer', en een beter, gebruiksvriendelijker overzicht van de verschillende onderdelen. Meld je nu gratis aan voor een Free account of koop meteen een Standard account voor toegang tot alle lessen! Het Premium account is nog niet beschikbaar.

view less Meer

2 dec

✔ CADEAUTJE?

Nog op zoek naar een cadeautje voor de toekomstige producer in huis? Probeer eens mijn Stereo Plugin voor Ableton! Met deze Stereo Plugin creëer je een fantastisch stereobeeld zonder problemen in mono: geen volume-uitval of fase-annulering!

view less Meer