Over ons

VJUWER.TV™ is het online TV & VoD kanaal van Lauthaus Brands & Productions. Hier vind je onze huidige en toekomstige live uitzendingen en video-on-demand producties.


Wat kan ik kijken op VJUWER.TV?
Ontdek ons aanbod onder 'Nu op VJUWER.TV'. Klik op een video voor meer informatie en vervolgens op 'nu kijken' om de video te huren, of op 'live kijken' om een live uitzending te volgen.

Wat kost VJUWER.TV?
VJUWER.TV is een online TV en video-on-demand platform zonder abonnementskosten. Je betaalt enkel voor wat je kijkt. De prijzen staan steeds vermeld op de informatiepagina van elke video in het aanbod en bij het bestelproces.

Hoe bestel ik een video op VJUWER.TV?
Om een video te bestellen klik je op 'nu kijken' of 'live kijken' op de informatiepagina, en vervolgens op de play-knop. VJUWER.TV wordt ondersteund door de software van Cleeng: Je kan inloggen via je Facebook- of Google-account, of met je e-mailadres. Betalen kan via kaart, e-banking of PayPal door middel van het Cleeng-betaalsysteem.

Waar en wanneer kan ik VJUWER.TV kijken?
Kijk overal op een onbeperkt aantal apparaten, vanaf je computer of op een apparaat met een internetverbinding zoals smart-tv's, smartphones, tablets, e.a. Je bestelde video's (VoD) blijven 48 uur beschikbaar (tenzij anders vermeld) en kan je zoveel kijken als je wil. Live video's kan je enkel bekijken op het moment van uitzending, de datum en het uur staan steeds vermeld op de informatiepagina van de video.

VJUWER.TV™
by Lauthaus Brands & Productions
E-mail: info@lauthaus.be